Vi är Reservkraftsbyggarna - Vi ger dig kontroll!Ibland räcker det inte att tända ett ljus när strömmen går.

Vår mission är att erbjuda dig trygghet vid kostsamma strömavbrott. 

Dieseldrivna elverk, inbyggda elverk, helautomatiska reservkraftsverk eller mobila elverk, oavsett vad du söker har PWR Power Reservkraftsbyggarna lösningen. Efter 40 år i branschen har vi samlat på oss ovärderlig kunskap genom att förse allt från mindre företag till omfattande produktionsanläggningar med specialtillverkade reservkraftverk. Att vi inte talar om standardverk beror på att vi bygger varje elverk efter ditt specifika behov och önskemål. En riktigt driftsäker kombination som du kommer att värdera högt när du råkar ut för ett elavbrott.

Genom åren har vi specialtillverkat reservkraftsanläggningar till kommuner, försäkringsbolag, räddningstjänsten, försvaret, Ikea och många fler. De vet att vi endast levererar elverk som de kan lita på i alla väder.

Reservkraft med gott Renommé

Vet du inte vad du behöver för typ av elverk? Det gör inget, våra experter hjälper dig genom hela processen, från projekteringsfasen till installation och service. Vår erfarenhet är din trygghetsgaranti.

Självfallet har du fria händer att låta vem som helst installera ditt reservkraftverk efter att vi levererat det. Men vi ser helst att våra kvalificerade serviceteam får göra hela jobbet. Av naturliga skäl vet de hur elverket ska installeras och skötas på bästa sätt. När vi haft externa besiktningsmän på plats, brukar kontrollanterna lovorda vårt montagearbete.

Tryggare än någon annan försäkring

Sverige har med tiden gått och blivit den 4:e största elanvändaren i världen per invånare räknat. Ett faktum som ökat vår sårbarhet mot elavbrott. För trots att elbolagen storsatsar på att höja säkerheten i vårt relativt slitna och överutnyttjade elnät, ökar elavbrotten år för år. Konsekvensen är dyrköpt, samhället och företagen förlorar miljardbelopp årligen. Mot den bakgrunden har energimyndigheten föreslagit att man bör installera fler reservkraftverk inom samhällsviktiga verksamheter.

Gott så, men vi tycker att det är lika viktigt att företag och organisationer ställer sig samma fråga: Hur drabbas verksamheten vid ett elavbrott? Från vår sida arbetar vi för högtryck varje dag med att förebygga mindre och större katastrofer genom att leverera pålitliga och miljögodkända elverk. Dessa ger dig en ovärderlig trygghet som ingen försäkring kan matcha. Inför varje projekt genomför vi en grundlig behovsanalys för att säkerställa att ni alltid kommer ha tillgänglig ström efter vår leverans.

Kostnadsberäknaren

Varje år förlorar svenska företag miljarder kronor på grund av elavbrott. Här kan du använda vårt verktyg för att få en uppfattning om hur bra denna investering vore för just dig!

Till sidan

Videocenter

Här kan du se våra senaste videofilmer om oss som företag

Till sidan

Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt team? Läs vilka tjänster som vi söker efter just nu

Till sidan

Bildgalleri

Se bilder på våra olika reservelverk

Till sidan

Vår projektprocess

Så snart vi får reda på att du behöver ett elverk så börjar vi skissa på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Se här mer i detalj hur vi arbetar

Till sidan

Styrenheter för reservelverk

Vi använder i huvudsak ComAp styrsystem på våra elverk. Världens största och mest populära tillverkare av reservkraftsstyrning.

Till sidan