Installation av reservkraftverk- reservkraftsbyggarna.se

ReservkraftverkPå Reservkraftbyggarna levererar vi elverk med marknadens mest kända och pålitliga motorer. Elverken anpassar vi naturligtvis efter just dina unika behov de monteras enligt ISO 9001 och ISO 14001 i vår fabrik i Italien.

Vi levererar våra elverk med marknadens mest kända motorer som John Deere, Volvo, Deutz, Iveco, Perkins och Yanmar. Samtliga motorer är miljögodkända och våra elverk byggs med stor precision och många praktiska funktioner som bland annat lättåtkomlig dieselpåfyllning och tydliga instrument. 

Våra elverk tillverkas och monteras enligt ISO 9001 och ISO 14001 i vår fabrik i Italien, där vi anpassar ditt elverk efter din verksamhets unika behov. I och med vår gemensamma projektering gör vi nödvändiga anpassningar och justerar elverket efter dina nskemål

Fördelar med våra elverk

  • Mobila dieselelverk Dessa anpassar vi helt och hållet efter dina behov. Du kan välja ett på hjul, som släpkärra efter bil, på lastväxlarflak, med lyftögla eller inbyggda i flyttbar container.
  • Nödströmsaggregat Elsäkrar nödbelysning, utrymmesvägar, hissar, portar, brandlarm eller andra viktiga säkerhetsfunktioner när strömmen gått.
  • Omkopplare Används för att kunna mata ström från ett reservkraftverk. Omkopplaren bryter upp den ordinarie nätmatningen och kopplar över den till reservkraftsmatning. Vi bygger manuella omkopplare i form av tvåvägsbrytare eller helautomatiska omkopplare med förseglade kontaktorer eller motorstyrda effektbrytare.
  • Parallelldrift Vi tillverkar reservkraftverk som kommunicerar aktivt med andra reservelverk eller strömkällor för att kunna driva flera parallellt, finns även som kan fasas in och belastas mot elnätet.
  • UPS-system En driftsäker batteribackup som eliminerar blinkningar, transienter, spänningsfall och andra störningar som kan förekomma på elnätet. Används för att strömsäkra datorer och annan känslig elektronisk utrustning som kan ta skada av ett strömavbrott. Batterierna laddas med dieselström när elnätet ligger nere.
Stationära reservkraftverk

Stationära reservkraftverk

Vi bygger stationära elverk både för kontinuerlig strömförsörjning och som helautomatiska reservkraftverk. Vi anpassar alla elverk efter dina behov.

Till sidan
Mobila elverk

Mobila elverk

Är du ute efter mobila elverk på hjul för dragkrok, med gaffeltag eller lyftanordning för truck eller lyftkran? Vi har flera olika lösningar. 

Till sidan
Containerbyggda elverk

Containerbyggda elverk

Vill du ha elverket utomhus? Containern utgör ett komplett väderskyddat säkerhetsutrymme där du kan röra dig fritt vid t.ex. service eller underhåll.

Till sidan
Reservkraftsstationer

Reservkraftsstationer

En reservkraftsstation kan vara allt från ett till flera reservelverk sammankopplade, för att kunna driva en anläggning.

Till sidan
Dieseldrivna elverk

Dieseldrivna elverk

Våra dieseldrivna elverk funkar perfekt som nödströmsaggregat till sommarstugan eller till en vatten/cirkulationspump.

Till sidan
Traktordrivna elverk

Traktordrivna elverk

Vill du driva elverket med din traktor? Vi har lagt mycket krut på att få våra traktordrivna elverk så kundanpassade som möjligt.

Till sidan
Kardanaxeldrivna elverk

Kardanaxeldrivna elverk

Vill du bygga in ett elverk i en bil eller lastbil? Då är Kardanaxeldrivna elverk perfekt för dig. Denna lösning sparar enormt mycket utrymme och har låg vikt.

Till sidan
Hydrauldrivna elverk

Hydrauldrivna elverk

Har du redan har en hydraulpump med extra kapacitet? Då kan det vara ett intressant med ett hydrauldrivet elverk. Läs mer här

Till sidan
Inbyggda reservkraftsverk

Inbyggda reservkraftsverk

Är du ute efter ett elverk som skall gå tyst, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är elverk inbyggda i en kanopi den optimala lösningen för dig.

Till sidan