Vi bygger elverk med kända motorer och generatorer, med genomtänkta små detaljlösningar som förenklar för dig som är verksam inom mineralbranchen.

Pålitliga elverk av högsta kvalitet

Att vårt nationella elnät inte räcker ut med full tillgänglighet till varje del av vårt avlånga land vet vi. För vissa verksamheter räcker inte nätet till kapacitetsmässigt. När din verksamhet är beroende av ström från reservkraftsaggregat så är det viktigt att dessa är av extremt hög och robust kvalitet.

Vi bygger våra elverk med motorer och generatorer från de mest kända och pålitliga märkena, men för oss så räcker det inte med en känd motor och en bra generator, vi använder endast komponenter från kända märken i samtliga delar och detaljer på våra elverk.

Vi bygger även specialanpassade elverk för dig som har särskilda önskemål eller behov driftsmässigt eller utrymmesmässigt.

Vanliga lösningar i branschen

 • Inbyggda elkraftverk

  Inbyggda reservkraftverk

  Är du ute efter ett elverk som skall gå tyst, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är elverk inbyggda i en kanopi den optimala lösningen för dig.

  Till produkten

 • Container elverk

  Containerbyggda elverk

  Vill du ha elverket utomhus? Containern utgör ett komplett väderskyddat säkerhetsutrymme där du kan röra dig fritt vid t.ex. service eller underhåll.

  Till produkten

 • Alla reservkraftverk

  Vi har alltid en lösning som passar just din verksamhet. Här hittar du alla våra olika typer av reservkraftverk.

  Till elverken