Helautomatiska reservkraftsanläggningar med oändlig back-up-tid för dig inom branscher som IT och datorhallar.

IT och Datorhallar



Vi bygger helautomatiska reservkraftsanläggningar med sinnrika övervakningsbara styrsystem. Med UPS:er och luftkylare ger dig en trygghet med oändlig back-up-tid.

Avbrottsfri reservkraft till serverhallar mm

Att vi blir mer och mer beroende av elektricitet är uppenbart. Idag är så gott som alla verksamheter beroende av IT. Till och med den lilla lokala idrottsklubben sköter sin administration på dator medan ett stort företag kan vara helt beroende av IT för hela sin produktion. Den irritation, det tidslöseri och den kostnad som blir konsekvens av ett strömavbrott, kan inte alltid mätas i pengar.

Vi bygger pålitliga anläggningar med smarta lösningar för att säkra strömförsörjningen till bland annat serverrum runt om i hela Sverige. Vänd er med förtroende till oss för att se vad vi kan göra för att säkra just din anläggning mot ovälkomna, kostsamma strömavbrott. Vi erbjuder även service och trygghetsavtal för alla våra anläggningar.

reservkraftverk

Stationära reservkraftverk

Vi bygger stationära elverk både för kontinuerlig strömförsörjning och som helautomatiska reservkraftverk. Vi anpassar alla elverk efter dina behov.

Till produkten
Inbyggda elkraftverk

Inbyggda reservkraftsverk

Är du ute efter ett elverk som skall gå tyst, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är elverk inbyggda i en kanopi den optimala lösningen för dig.

Till produkten