VI GENERERAR TRYGGHET

Din trygghet när strömmen går

Om oss.

Ibland räcker det inte att tända ett ljus när strömmen går…

 

Vi på Reservkraftsbyggarna tillhandahåller dieselelverk och kan leverera ett brett utbud av modeller. Vi erbjuder bland annat:

 

 

Specialtillverkade reservkraftverk

Oavsett vad du söker har PWR Power lösningen. Efter mer än 40 år i branschen har vi samlat på oss ovärderlig kunskap genom att förse allt från mindre företag till omfattande produktionsanläggningar med specialtillverkade reservkraftverk. Vi skräddarsyr varje elverk efter dina specifika behov och önskemål – standardlösningar är inget vi sysslar med! Det är en riktigt driftsäker kombination som du kommer att värdera högt när du råkar ut för ett elavbrott.

 

Genom åren har vi specialtillverkat reservkraftsanläggningar till kommuner, försäkringsbolag, räddningstjänsten, försvaret, sjukhus, polisen, bevakningsföretag, äldreboenden och många fler. De vet att vi endast levererar elverk som de kan lita på i alla väder.

Experthjälp du kan lita på - Vi finns här för dig!

Kvalificerat serviceteam

Vårt expertteam hjälper dig genom hela processen, från planering till installation. Om du är osäker på vilket elverk som passar hos er, hjälper vi er även där. Vi ser helst att våra kvalificerade serviceteam får göra hela jobbet eftersom de av naturliga skäl vet hur elverket ska installeras och skötas på bästa sätt. När vi haft externa besiktningsmän på plats, brukar kontrollanterna lovorda vårt montagearbete. Hela processen kan ni läsa mer om under Vår projektprocess.

 

Kvalitetssäkrad reservkraft

Våra reservkraftverk tillverkas enligt ISO 9001 och ISO 14001 standard. ISO 9001 är en standard för kvalitetsledning inom företag och organisationer. Det innebär att vi kontinuerligt förbättrar och anpassar vår verksamhet för att möta kundernas behov. Å andra sidan handlar ISO 14001 om miljöledning och hjälper företag att bli mer miljövänliga och effektiva. Genom att följa dessa standarder kan vi tillverka reservkraftverk som är både pålitliga och miljövänliga. Dessutom är vi stolta medlemmar i Sinfra, en ekonomisk förening där vi snabbt och tryggt kan välja rätt teknik, produkter och tjänster för våra kunder.

 

 

ISO9001, ISO1401, Sinfra kvalitetsstämplar

Vi genererar trygghet

Tryggare än försäkring

Sverige har över tid blivit den fjärde största elanvändaren per invånare i världen. Detta faktum gör oss sårbara för elavbrott och ökar behovet av åtgärder. Trots att elbolagen satsar stort på att förbättra säkerheten i vårt äldre och överbelastade elnät, ökar antalet elavbrott år efter år. Konsekvenserna är kostsamma, och samhället samt företagen förlorar årligen stora summor pengar. För att möta denna utmaning har Energimyndigheten föreslagit att fler reservkraftverk bör installeras inom samhällsviktiga verksamheter. Ta reda på hur reservkraftverk kan ge skydd och därmed säkerställa en pålitlig elförsörjning för din verksamhet.

 

Vi tycker det är lika viktigt att företag och organisationer ställer sig samma fråga:

 

Hur drabbas din verksamhet vid ett elavbrott?

 

Vi arbetar intensivt varje dag för att skydda dig mot både små och stora katastrofer genom att erbjuda pålitliga och miljögodkända elverk. Med våra elverk får du en ovärderlig trygghet som ingen försäkring kan erbjuda. Vi genomför en noggrann behovsanalys inför varje projekt för att säkerställa att du alltid har tillgång till ström efter vår leverans. Våra specialtillverkade reservkraftverk ger dig trygghet och säkerställer att du aldrig blir strömlös, även under strömavbrott.

Se även.

gul ikon kostnadsberäknare

Kostnadsberäknaren

Varje år förlorar svenska företag miljarder kronor på grund av elavbrott. Här kan du använda vårt verktyg för att få en uppfattning om hur bra denna investering vore för dig!

Läs mer
Gul ikon av en playknapp för video på reservkraftsbyggarna.se

Videocenter

Här kan du se de senaste videofilmerna om oss som företag.

Läs mer
Gul ikon av en tekniker på reservkraftsbyggarna.se

Jobba oss hos

Vill du bli en del av vårt team? Läs vilka tjänster vi söker efter just nu.

Läs mer
Gul ikon av en tekniker på reservkraftsbyggarna.se

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du har funderingar över vår verksamhet.

Läs mer
Gul ikon av en skiss på reservkraftsbyggarna.se

Vår projektprocess

Så snart vi får reda på att du behöver ett elverk så börjar vi skissa på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Se här mer i detalj hur vi arbetar.

Läs mer
Gul ikon av kontrollsystemet CompAp på reservkraftsbyggarna.se

Styrenheter för reservkraftverk

Vi använder i huvudsak ComAp styrsystem på våra elverk. Världens största och mest populära tillverkare av reservkraftsstyrning.

Läs mer

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan