Alf Ericson Elektriska AB.

Företaget Alf Ericson Elektriska AB grundades 1962, de utvecklar och installerar kraft- och belysningsanläggningar samt kraftförsörjningssystem. De är ett komplett elföretag med spetskompetens inom bland annat tele, data och larm. Företaget har cirka 60 anställda och verkar i Göteborg med omnejd. I samband med att en av deras uppdragsgivare Santa Maria, Nordens största smaksättningsföretag, var i behov ett stort dieselelverk, kom projektledaren Lars Andersson i kontakt med PWR Power Reservkraftsbyggarna.

 

Kände du till företaget sedan tidigare?

Nej, vi tog in lite offerter från olika företag för att se vad som fanns ute på marknaden.

 

Hur kommer det sig att ni valde Reservkraftsbyggarna?

Vi tyckte i ett tidigt skede att de förstod vad vi var ute efter. De hade ett seriöst engagemang från första stund till att projektet var färdigt. De dalade aldrig mot slutet som det lätt kan göra, utan intresset fanns hela tiden för att få projektet färdigt i tid. Det märks att de brinner för sin sak som de håller på med. Givetvis föll vi också för kvalitén och det konkurrenskraftiga priset.

 

Vem skötte projekteringen?

Vi hade huvudansvaret för projektet, men många delar körde vi ihop med Reservkraftsbyggarna. Själva installationen skötte de på egen hand.

 

Kan du tänka dig att rekommendera Reservkraftsbyggarna för framtida projekt?

Ja, det kan jag.

 

 

I projektet med Santa Maria kom vi tillsammans med Lars på Alf Ericson fram till att ett stationärt reservkraftverk skulle bli den bästa lösningen för det behov som slutkunden hade. Är du intresserad av en liknande lösning så kan du läsa mer om våra stationära elverk här>

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftsverk något för dig?

Offertförfrågan