Axbyte Stockholm.

AxByte var ett av de första bolagen i Sverige att erbjuda kostnadseffektiva co-location tjänster, dedikerade servrar, VPS och hostinglösningar. De har en serverhall som de driver i egen regi och då är det givetvis viktigt att strömförsörjningen är pålitlig och aldrig går ner.

 

Hur kommer det sig att ni valde att samarbeta med Reservkraftsbyggarna?

Smidighet och pris ser jag som stora faktorer i beslutet.

 

Kan du ge ett exempel på hur ni skulle drabbas vid ett plötsligt strömavbrott?

Det skulle vara förödande. Vi skulle få stora kostnader om våra datahallar skulle gå ner och vi skulle inte haft de kunder vi har idag.

 

Vad fick ni för bild av Reservkraftsbyggarna?

Jag har träffat Samuel och Glenn. De är goa o glada och har alltid med sig en kaka. Det är annorlunda, så funkar det inte vanligtvis i Sverige, så det är ganska kul när det händer. Det är kul och utstickande. Men jag har inget bra konkret hur de kan bli bättre.

 

Hur gick projektet?

Efter installationen så löper det på smidigt.

 

Kan ni tänka er att rekommendera Reservkraftsbyggarna för framtida projekt?

Skulle någon fråga mig så skulle jag rekommendera dem eftersom jag inte har något att klaga på.

 

 

För att säkra strömförsörjningen i Axbytes serverhall kom vi fram till att den bästa lösningen skulle vara ett av våra inbyggda reservkraftverk. Jobbar du också med IT-tjänster och vill erbjuda en trygg och pålitlig lösning till dina kunder? Då kanske ett inbyggt elverk skulle passa dig, här kan du läsa om alla fördelarna med ett inbyggt reservkraftverk från PWR Power>

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftsverk något för dig?

Offertförfrågan