Nobia.

Nobia är Europas ledande köksspecialist och utvecklar, tillverkar och säljer kök över hela Europa. Till sin serverhall i Tidaholm är det kritiskt att strömmen inte går, därför har de investerat i reservkraft från Reservkraftsbyggarna.

 

Hur skulle ni drabbas vid ett plötsligt strömavbrott?

Vid strömavbrott driver reservkraften hela serverhallen där vi har koncernkritiska maskiner. Vilket innebär att det är inte bara vi i Tidaholm som skulle bli drabbade vid strömavbrott utan även på många andra ställen i Sverige och övriga Europa där vi har fabriker och kontor.

 

Vad har ni för bild av Reservkraftsbyggarna?

De är professionella. De gånger vi upptäckt och påpekat säkerhetsbrister har de alltid tagit sig tid att komma hit även fast de har ett stressat schema.

Vi har service två gånger om året men ibland kan det ju vara så att något strular mellan servicetillfällena. Då dyker de upp snabbt och behövs det kommer de flera gånger. Det märks att de tar sina kunder på stort allvar och sånt uppskattas.

 

Vilket betyg skulle ni ge Reservkraftsbyggarna?

Vi skulle ge dem en stärk 8 av 10

 

För att få en säker lösning som täcker Nobias behov för sin serverhall så har vi valt att installera ett containerbyggt elverk hos dem. Reservkraftsbyggarna står också för service och underhåll av elverket. Om du är intresserad av en säker och flexibel strömförsörjningslösning till din produktion så kan du läsa mer om våra PWR Power containerbyggda elverk här>

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftsverk något för dig?

Offertförfrågan