Västtrafik.

Västtrafik är ansvariga för kollektivtrafiken i Västsverige – buss, tåg, båt och spårvagn. Med över 440 000 resenärer varje dag är det viktigt att man har en säker elförsörjning som ser till att alla system fungerar som de ska. Med reservkraft från Reservkraftsbyggarna så kan man känna sig trygg även vid oförutsägbara strömavbrott och fortfarande ha tillgång till en säker strömförsörjning.

 

Kan du ge ett exempel på hur ni skulle drabbas vid ett plötsligt strömavbrott?

Det hade blivit jobbigt, hemsidan hade gått ner, hela regionens reseplanerare hade gått ner och likaså realtidsinformationen hade gått ner runt om i regionen. Det hade blivit en väldigt jobbig situation både för oss och för våra kunder.

 

På vilket sätt förenklar Reservkraftsbyggarna för er verksamhet?

Jag tycker det är toppen att Glenn hör av sig när det är dags för servicen vilket är två gånger per år, då behöver jag inte hålla koll på detta.

 

Kan ni tänka er att rekommendera Reservkraftsbyggarna för framtida projekt?

Det skulle vi absolut. Vi ger dem betyget 8/10!

 

Västtrafik valde att installera ett inbyggt elverk, en flexibel och anpassningsbar lösning som passar deras verksamhet. Ett inbyggt reservkraftverk är ljudisolerat, kompakt och dessutom väldigt säkert. För det andra skyddar den inbyggda designen effektivt mot dåligt väder och har hög tillförlitlighet som fungerar både inom- och utomhus. Om din verksamhet har behov av en liknande lösning, kontakta oss! Läs mer om inbyggda reservkraftverk här.

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftsverk något för dig?

Offertförfrågan