Videogalleri.

Reservkraftsbyggarna: Elverk och Reservkraftsverk – Vi säkrar er elförsörjning.

Ibland räcker det inte att tända ett ljus… när strömmen går. Dieseldrivna elverk, inbyggda elverk, helautomatiska reservkraftsverk eller mobila elverk, oavsett vad du söker har PWR Power Reservkraftsbyggarna lösningen. Efter 40 år i branschen har vi samlat på oss ovärderlig kunskap genom att förse allt från mindre företag till omfattande produktionsanläggningar med specialtillverkade reservkraftverk.

Reservkraftsbyggarna hjälper er hela vägen

Ta hjälp av oss på Reservkraftsbyggarna – Vi genererar kontroll. Reservkraftverk PWR Power genererar tryggheten ni behöver om strömmen går. Vet du inte vad du behöver för typ av elverk? Det gör inget, våra experter hjälper dig genom hela processen, från projekteringsfasen till installation och service. Vår erfarenhet är din trygghetsgaranti.

Skräddarsydda serviceavtal för all reserkraft

Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda långt efter att vi tillverkat och installerat elverket, därför ger PWR power reservkraftsbyggarna alla sina kunder möjligheten att underhålla sina elverk med hjälp eller stöd av vårt kompetenta serviceteam. Det består bland annat av installatörer, motortekniker, ventilationstekniker, avgastekniker och elektriker. Deras mångåriga erfarenhet förebygger eventuella driftstopp och ser till att service och underhåll efterlevs på bästa möjliga sätt. Vi har även märkt att flera av våra kunder ser det som en trygghet att låta oss som tillverkat utrustningen även sköta om servicedelen, det tycker vi är klokt och kostnadseffektivt eftersom vi kan elverk in- och utantill. Därför kan vi garantera att du alltid är i trygga händer.

Reservkraftverk till alla men speciellt framtagen till dig

I en värld full av fyrkantiga standardlösningar tycker vi att det är uppfriskande att kunna erbjuda våra kunder specialtillverkade reservkraftslösningar som alltid lönar sig i långa loppet. Våra reservelverk är omtalade för sin höga driftskvalitet och kommer med motorer och generatorer från kända kvalitetsmärken som Volvo, John Deere och Perkins m.fl. Genom vår specialtillverkning kan vi anpassa storlek, kapacitet och utrustningsnivå på ditt reservelverk efter nuvarande och framtida behov. Krav som standardelverk sällan klarar. Varje elverk tillverkas och monteras för hand i vår fabrik i Italien, som är en av Europas modernaste fabriker för reservkraftstillverkning. Vår flexibilitet och de korta leveranstiderna borgar för en mycket konkurrenskraftig prislapp. Projektering, service, modifieringar och kompletteringar sköter servicekontoret i Smålandsstenar.

Har du inte råd att investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer om detta elverk?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan