Mobilt elverk från PWR Power Reservkraftsbyggarna som ofta används av rörliga yrkesgrupper.

Mobila elverk.

Våra mobila elverk är idealiska för yrkesgrupper som asfaltsläggare, byggnadsarbetare och ingenjörer som ofta behöver förflytta sig mellan olika platser i sitt arbete. Dessa enheter erbjuder flexibiliteten att leverera ström där det behövs, när det behövs, vilket är särskilt värdefullt i fältarbete där tillgång till elnätet kan vara begränsad.

 

Det finns också en efterfrågan från mobila test- och provningsanläggningar som kräver en pålitlig strömkälla för att säkerställa noggranna och konsekventa resultat under drift. Våra mobila elverk garanterar en stabil strömtillförsel, vilket är avgörande för precisionen och effektiviteten på dessa anläggningar.

 

Vid oväntade strömavbrott är mobila elverk särskilt användbara. De förser snabbt stationära eller svåråtkomliga anläggningar med nödvändig ström, vilket minimerar driftstopp och upprätthåller verksamhetens kontinuitet. Detta är särskilt viktigt för kritiska infrastrukturer som sjukhus, datacenter och produktionsanläggningar. Läs mer om våra verksamhetsområden här.

Skydda dig mot kostsamma strömavbrott

Ikon för strömavbrott hos Reservkraftsbyggarna

Vi hjälper dig före, under och efter installation

Ikon för serviceavtal hos Reservkraftsbyggarna

Regelbundna kapacitetsprov och service ger dig kontroll!

Service - reservkraft

Egenskaper hos våra mobila elverk:

  • Effekt från 8 till 1000 kVA
  • Driftssäkra och ljudisolerande
  • Fasningsutrustning
  • Fördelningsskåp
  • All utrustning anpassas efter din verksamhets behov

Har du inte råd att investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer om detta elverk?

Kontakta oss

Är det här elverket något för dig?

Offertförfrågan

Utrustning Mobilt reservkraftverk.

Dubbelmantlad bränsletank.

Innebär att bränsletanken är omsluten av en extra skalstruktur. Om det skulle uppstå något läckage samlas bränslet upp i den yttre tanken. Dessutom ger denna utformning skydd åt den inre tanken vid eventuella kollisioner. I vissa situationer kan detta krävas av miljöskäl.

In- och utfasning.

Vi utrustar reservkraftverken med avbrottsfri återgång till nätdrift. Med in- och utfasningsutrustningen går det att avbrottsfritt provköra elverket med belastning.

Fjärrstart.

Möjliggör att du kan starta eller provköra ditt reservkraftverk från hemmet eller via din mobil. Fjärrstyrningen kan ske genom kabel, nätverk eller trådlöst. Vi erbjuder även specialanpassningar som låter dig övervaka verket från valfri dator.

Ljudisolerade elverk.

Våra ljudisolerade elverk kan specialbeställas med en ljudnivå så låg som 55 dBA, vilket motsvarar en nivå mellan normal samtalston och kraftigt regn.

GENSET (generatorset)

Ett samlingsnamn på motordrivna generatorer.

Nödströmsaggregat.

Elsäkrar nödbelysning, utrymmesvägar, hissar, portar, brandlarm eller andra viktiga säkerhetsfunktioner vid strömavbrott.

Omkopplare.

Används för att överföra ström från ett reservkraftverk. Omkopplaren bryter den vanliga strömförsörjningen och ansluter istället till reservkraftsströmmen. Vi konstruerar manuella omkopplare i form av tvåvägsbrytare eller helautomatiska omkopplare med förseglade kontakter eller motorstyrda effektbrytare.

Parallelldrift.

Vi tillverkar reservkraftverk som aktivt kommunicerar med andra reservelverk eller strömkällor för att möjliggöra parallell drift. Dessa enheter kan också fasas in och belastas mot elnätet.

Mobila dieselelverk

Vi erbjuder mobila elverk fullt anpassningsbara enligt dina specifika behov. Du har möjlighet att välja mellan alternativ som är monterade på hjul, som trailers fästa på din bil, på växelkroppar, med lyftöglor eller inbyggda i avtagbara containrar.

UPS-system.

En pålitlig batteribackup som säkerställer en stabil strömförsörjning och eliminerar störningar som blinkningar, transienter och spänningsfall som kan uppstå i elnätet. Denna lösning används för att skydda datorer och annan känslig elektronisk utrustning som kan skadas av strömavbrott. Batterierna laddas med hjälp av dieselström när det vanliga elnätet inte är tillgängligt.