Mobila elverk pwr power används ofta av rörliga yrkesgrupper.

Mobila elverk.

Våra mobila elverk används ofta av rörliga yrkesgrupper som asfaltsläggare, byggnadsarbetare eller ingenjörer, som i sitt arbete flyttar från plats till plats. Det kan vara mobila test- och provningsanläggningar som ständigt behöver tillgång till ström. Ett annat användningsområde är att förse stationära och svåråtkomliga anläggningar med snabb elförsörjning när de drabbas av ett plötsligt strömavbrott.

Skydda dig mot kostsamma strömavbrott

Strömavbrott - reservkraft

Vi hjälper dig före, under och efter installation

Serviceavtal - reservkraft

Regelbundna kapacitetsprov och service ger dig kontroll!

Service - reservkraft

Egenskaper hos våra mobila elverk:

  • Effekt från 8 till 1000 kVA
  • Driftssäkra och ljudisolerande
  • Fasningsutrustning
  • Fördelningsskåp
  • All utrustning anpassas efter din verksamhets behov

Har du inte råd att investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer om detta elverk?

Kontakta oss

Är det här elverket något för dig?

Offertförfrågan

Produktblad.

Produktblad

Deutz

Produktblad

Iveco

Produktblad

Perkins 10-22 kVA

Produktblad

Perkins 30-1200 kVA

Produktblad

Volvo

Utrustning Mobilt reservkraftverk.

Dubbelmantlad bränsletank.

Innebär att bränsletanken skyddas av ett extra skal. Vid eventuellt läckage samlas bränslet upp i den yttre tanken. Och vid eventuell kollision skyddas den zinre tanken. I vissa fall kan detta vara ett miljökrav.

In- och utfasning.

Vi utrustar reservkraftverken med avbrottsfri återgång till nätdrift. Med in- och utfasningsutrustningen går det att avbrottsfritt provköra elverket med belastning.

Fjärrstart.

Gör att du kan starta eller provköra ditt reservkraftverk hemifrån eller från mobilen. Fjärrstyrningen sker via kabel, nätverk eller trådlöst. Vi kan specialtillverka så att du kan se hur verket fungerar från vilken dator som helst.

Ljudisolerade elverk.

Våra ljudisolerade elverk går att specialbeställa ända ner till 55dBA, vilket ligger mellan normal samtalston och kraftigt regn.

GENSET (generatorset)

Ett samlingsnamn på motordrivna generatorer.

Nödströmsaggregat.

Elsäkrar nödbelysning, utrymmesvägar, hissar, portar, brandlarm eller andra viktiga säkerhetsfunktioner när strömmen gått.

Omkopplare

Används för att kunna mata ström från ett reservkraftverk. Omkopplaren bryter upp den ordinarie nätmatningen och kopplar över den till reservkraftsmatning. Vi bygger manuella omkopplare i form av tvåvägsbrytare eller helautomatiska omkopplare med förseglade kontaktorer eller motorstyrda effektbrytare.

Parallelldrift.

Vi tillverkar reservkraftverk som kommunicerar aktivt med andra reservelverk eller strömkällor för att kunna driva flera parallellt, finns även som kan fasas in och belastas mot elnätet.

Parallelldrift

Vi tillverkar reservkraftverk som kommunicerar aktivt med andra reservelverk eller strömkällor för att kunna driva flera parallellt, finns även som kan fasas in och belastas mot elnätet.

UPS-system

En driftsäker batteribackup som eliminerar blinkningar, transienter, spänningsfall och andra störningar som kan förekomma på elnätet. Används för att strömsäkra datorer och annan känslig elektronisk utrustning som kan ta skada av ett strömavbrott. Batterierna laddas med dieselström när elnätet ligger nere.