IT- och datorhallar.

Vi bygger helautomatiska reservkraftsanläggningar med sinnrika övervakningsbara styrsystem. Med UPS:er och luftkylare ger det dig en trygghet med oändlig back-up-tid.

 

Avbrottsfria elverk till IT- och datorhallar.

 

Att vi blir mer och mer beroende av elektricitet är uppenbart. Idag är så gott som alla verksamheter beroende av IT. Till och med den lilla lokala idrottsklubben sköter sin administration på dator medan ett stort företag kan vara helt beroende av IT för hela sin produktion. Den irritation, det tidslöseri och den kostnad som blir konsekvens av ett strömavbrott, kan inte alltid mätas i pengar.

 

Vi bygger pålitliga anläggningar med smarta lösningar för att säkra strömförsörjningen till bland annat serverrum runt om i hela Sverige. Vänd er med förtroende till reservkraftbyggarna för att se vad vi kan göra för att säkra just din anläggning mot ovälkomna, kostsamma strömavbrott. Vi erbjuder även service och trygghetsavtal för alla våra anläggningar.

Relaterade elverk för IT- och datorhallar.

Stationärt reservkraftverk från Reservkraftsbyggarna

Stationära reservkraftsverk

Vi bygger stationära elverk både för kontinuerlig strömförsörjning och som helautomatiska reservkraftverk. Vi anpassar alla elverk efter dina behov.

Stationära reservkraftsverk
Inbyggt reservkraftverk PWR Power från Reservkraftsbyggarna

Inbyggda reservkraftsverk

Är du ute efter ett elverk som ska gå tyy, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är ett elverk inbyggt i ett kanopi den optimala lösningen för dig.

Inbyggda reservkraftsverk
Containerbyggt elverk från Reservkraftsbyggarna PWR Power

Containerbyggda elverk

Vill du ha ett elverk utomhus? Containern utgör ett komplett väderskyddat säkerhetsutrymme där du kan röra dig fritt vid t.ex. service eller underhåll.

Containerbyggda elverk

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan