Lantbruk och gårdar.

Vi bygger både traktordrivna mobila elverk och dieseldrivna stationära elverk. Det ger dig tillgång till ström för att kunna sköta både egendom och livdjursbestånd.

 

Enkla pålitliga reservkraftsverk

 

Det är numera en svunnen tid då man mjölkade kor, plockade ägg eller slaktade djur för hand. Idag är nästan alla gårdar beroende av ström, inte bara för själva produktionen utan framför allt för att kunna garantera utfodring, vatten och ventilation för djurhållning. För djurhållning är det inte bara en kostnadsfråga, myndigheten ställer allt högre krav för att man skall kunna garantera djurens liv och välbefinnande.

 

Vi bygger allt från enkla och pålitliga reservelverk till helautomatiska anläggningar som själva känner av när strömmen går. Antingen du har stordrift eller mer hobbybetonad verksamhet så har reservkraftbyggarna den lösning du behöver, sen kan du sova gott om nätterna även om du har ansvar för en hel mängd djurliv.

Relaterade elverk för Lantbruk och gårdar.

Stationärt reservkraftverk från Reservkraftsbyggarna

Stationära reservkraftsverk

Vi bygger stationära elverk både för kontinuerlig strömförsörjning och som helautomatiska reservkraftverk. Vi anpassar alla elverk efter dina behov.

Stationära reservkraftsverk
Inbyggt reservkraftverk PWR Power från Reservkraftsbyggarna

Inbyggda reservkraftsverk

Är du ute efter ett elverk som ska gå tyy, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är ett elverk inbyggt i ett kanopi den optimala lösningen för dig.

Inbyggda reservkraftsverk
Mobilt elverk från PWR Power Reservkraftsbyggarna som ofta används av rörliga yrkesgrupper.

Mobila elverk

Våra mobila elverk används ofta av rörliga yrkesgrupper, som asfaltsläggare, byggnadsarbetare eller ingenjörer, som i sitt arbete flyttar från plats till plats.

Mobila elverk

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan