Medicin och livsmedel.

Vi anpassar elverk för att kunna driva både renrum, kylrum och frysrum så att både hygien och kontroll kan upprätthållas även när det blir strömavbrott.

 

Helautomatiska reservkraftsanläggningar

 

Att utveckla och producera medicin och livsmedel är en mycket viktig näring för att hålla oss människor vid god hälsa. Ofta är denna verksamhet helt beroende av ström inte bara i produktionen utan framför allt för lagerhållning av råvaror, producerad mat och kanske referensprover. Vad händer t.ex. om alla kylar och frysar stannar? Vad händer med produktionen? Vilka ekonomiska konsekvenser får det? Hur påverkar det framtiden för verksamheten? Hur påverkar det miljön när matvarulager inte kan hållas kallt eller fryst?

 

Vi bygger helautomatiska reservkraftsanläggningar som tryggar din verksamhet och försäkrar dig mot kostsamma strömavbrott om/när olyckan är framme och du plötsligt står utan ström.

 

Vi erbjuder även förmånliga service och trygghetsavtal för våra reservkraftsanläggningar.

Relaterade elverk för Medicin och livsmedel.

Containerbyggt elverk från Reservkraftsbyggarna PWR Power

Containerbyggda elverk

Vill du ha ett elverk utomhus? Containern utgör ett komplett väderskyddat säkerhetsutrymme där du kan röra dig fritt vid t.ex. service eller underhåll.

Containerbyggda elverk
Inbyggt reservkraftverk PWR Power från Reservkraftsbyggarna

Inbyggda reservkraftsverk

Är du ute efter ett elverk som ska gå tyy, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är ett elverk inbyggt i ett kanopi den optimala lösningen för dig.

Inbyggda reservkraftsverk

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan