Sjukhus och äldreboenden.

Vi vet hur viktig strömförsörjningen är för dig som arbetar med människor. Ibland kan det gälla liv, men det gäller alltid individens välbefinnande.

 

Pålitlig reservkraft för sjukhus och äldreboenden

 

Genom att göra ett strömavbrott helt smärtfritt är för människans bästa. För dig som arbetar inom vård och omsorg så gäller det att man kan lita på sitt elverk så att den verkligen startar när den skall starta och att allting fungerar som det ska.

Vi erbjuder pålitliga helhetslösningar med mycket hög kvalité. Vi erbjuder även support och service för att hålla din reservkraftslösning lätt och bekymmersfri som möjligt.

Relaterade elverk för Sjukhus och äldreboenden.

Containerbyggt elverk från Reservkraftsbyggarna PWR Power

Containerbyggda elverk

Vill du ha ett elverk utomhus? Containern utgör ett komplett väderskyddat säkerhetsutrymme där du kan röra dig fritt vid t.ex. service eller underhåll.

Containerbyggda elverk
Inbyggt reservkraftverk PWR Power från Reservkraftsbyggarna

Inbyggda reservkraftsverk

Är du ute efter ett elverk som ska gå tyy, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är ett elverk inbyggt i ett kanopi den optimala lösningen för dig.

Inbyggda reservkraftsverk
Mobilt elverk från PWR Power Reservkraftsbyggarna som ofta används av rörliga yrkesgrupper.

Mobila elverk

Våra mobila elverk används ofta av rörliga yrkesgrupper, som asfaltsläggare, byggnadsarbetare eller ingenjörer, som i sitt arbete flyttar från plats till plats.

Mobila elverk
Stationärt reservkraftverk från Reservkraftsbyggarna

Stationära reservkraftverk

Vi bygger stationära elverk både för kontinuerlig strömförsörjning och som helautomatiska reservkraftverk. Vi anpassar alla elverk efter dina behov.

Stationära reservkraftverk

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan