Serviceavtal med oss innebär många fördelar.

Specialiserat serviceteam som är experter på reservkraftverk

Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda långt efter att vi tillverkat och installerat elverket, därför ger Reservkraftsbyggarna alla sina kunder möjligheten att underhålla sina elverk med hjälp eller stöd av vårt kompetenta serviceteam. Teamet består bland annat av installatörer, motortekniker, ventilationstekniker, avgastekniker och elektriker. Deras mångåriga erfarenhet förebygger eventuella driftstopp och ser till att service och underhåll efterlevs på bästa möjliga sätt.

 

Vi har även märkt att flera av våra kunder ser det som en trygghet att låta oss som tillverkat utrustningen även sköta om service delen. Vi tycker det är klokt och kostnadseffektivt eftersom vi kan elverk in- och utantill. Därför kan vi garantera att du alltid är i trygga händer.

Skräddarsydda serviceavtal för all reservkraft

Precis som vi bygger elverket efter dina önskemål, har vi även möjlighet att skräddarsy ett serviceavtal som passar dina behov och budget. Ingenting är viktigare för oss än att ditt elverk fungerar som det ska när strömavbrottet inträffar. Hur mycket underhåll du behöver bestämmer du själv.

 

I vårt minsta servicepaket erbjuder vi dig ett fast pris för servicen men vi gör den bara när du efterfrågar den. Vi rekommenderar helst att du tecknar ett underhållskontrakt på 1 år för att försäkra dig om att din anläggning alltid är i toppform. På plats gör vi en noggrann översyn av anläggningen så att inget lämnas åt slumpen.

Service och underhållsavtal. Välj det avtal som passar din dieselgenerator

  • Ett besök/månad för att kontrollera att elverket fungerar felfritt.
  • 2-4 besök/år för att testa hela anläggningen med skarpa prov för att säkerställa att allting fungerar som det ska samt ett besök/ år med provkörning av elverket, full service av motor/generator med oljebyte, filterbyte, servicerapport m.m
  • Fjärrstyrning/provkörning via telefonsupport.
  • Årlig service av motor, generator och elverk.

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan