VI ÄR DIN TRYGGHET NÄR STRÖMMEN GÅR.

Vi är din plan B

Om oss.

Ibland räcker det inte att tända ett ljus…
när strömmen går.

 

Vi på Reservkraftsbyggarna tillhandahåller dieselelverk och kan leverera bland annat:
• Inbyggda elverk
• Stationära reservkraftaggregat
• Helautomatiska reservkraftverk
• Mobila elverk

 

Oavsett vad du söker har Reservkraftsbyggarna lösningen.

Efter mer än 40 år i branschen har vi samlat på oss ovärderlig kunskap genom att förse allt från mindre företag till omfattande produktionsanläggningar med specialtillverkade
reservkraftverk. Vi talar inte om standardverk eftersom vi bygger varje elverk efter ditt specifika behov och önskemål. Det är en riktigt driftsäker kombination som du kommer att värdera högt när du råkar ut för ett elavbrott.

Genom åren har vi specialtillverkat reservkraftsanläggningar till kommuner,
försäkringsbolag, räddningstjänsten, försvaret, sjukhus, polisen, bevakningsföretag,
äldreboende och många fler. De vet att vi endast levererar elverk som de kan lita på i alla
väder.

Kvalificerat serviceteam

Vårt expertteam hjälper dig genom hela processen, från planering till installation. Är du osäker på vilket elverk som passar hos er, hjälper vi er även där. Vi ser helst att våra kvalificerade serviceteam får göra hela jobbet. Av naturliga skäl vet de hur elverket ska installeras och skötas på bästa sätt. När vi haft externa besiktningsmän på plats, brukar kontrollanterna lovorda vårt montagearbete. Hela processen kan ni läsa mer om under ; Vår projektprocess.

 

Kvalitetssäkrad reservkraft

Våra reservkraftverk tillverkas enligt ISO 9001 och ISO 14001 standard. ISO 9001 är en standard för kvalitetsledning för verksamhetsprocesser i ett företag eller en organisation. Ett kvalitetsledningssystem beskriver hur du ständigt förbättrar och justerar din verksamhet för att möta kundernas behov. ISO 14001 är samlingsnamnet för de standarder som handlar om miljöledning. Dessa standarder skapar i sin tur ett miljöledningssystem som driver företag till att bli mer miljösmarta och miljöeffektiva. Vi är också med i Sinfra, en medlemsägd ekonomisk förening som tillåter oss att snabbt, effektivt och tryggt kunna välja teknik, produkter och tjänster.

 

ISO9001, ISO1401, Sinfra kvalitetsstämplar

Tryggare än försäkring

Sverige har med tiden gått och blivit den 4:e största elanvändaren i världen per invånare räknat, ett faktum som ökat vår sårbarhet mot elavbrott. Trots att elbolagen storsatsar på att höja säkerheten i vårt relativt slitna och överutnyttjade elnät, ökar elavbrotten år för år. Konsekvensen är dyrköpt och samhället och företagen förlorar miljardbelopp årligen. Mot den bakgrunden har energimyndigheten föreslagit att man bör installera fler reservkraftverk inom samhällsviktiga verksamheter.

 

Vi tycker det är lika viktigt att företag och organisationer ställer sig samma fråga:

 

Hur drabbas din verksamhet vid ett elavbrott?

 

Från vår sida arbetar vi för högtryck varje dag med att förebygga mindre och större katastrofer genom att leverera pålitliga och miljögodkända elverk. Dessa ger dig en ovärderlig trygghet som ingen försäkring kan matcha. Inför varje projekt genomför vi en grundlig behovsanalys för att säkerställa att ni alltid kommer ha tillgänglig ström efter vår leverans.

Se även.

gul ikon kostnadsberäknare

Kostnadsberäknaren

Varje år förlorar svenska företag miljarder kronor på grund av elavbrott. Här kan du använda vårt verktyg för att få en uppfattning om hur bra denna investering vore för dig!

Läs mer
gul ikon video

Videocenter

Här kan du se de senaste videofilmerna om oss som företag.

Läs mer
gul ikon tekniker

Jobba oss hos

Vill du bli en del av vårt team? Läs vilka tjänster vi söker efter just nu.

Läs mer
gul ikon tekniker

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du har funderingar över vår verksamhet.

Läs mer
gul ikon projekt

Vår projektprocess

Så snart vi får reda på att du behöver ett elverk så börjar vi skissa på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Se här mer i detalj hur vi arbetar.

Läs mer
gul ikon kontrollsystem CompAp

Styrenheter för resekraftverk

Vi använder i huvudsak ComAp styrsystem på våra elverk. Världens största och mest populära tillverkare av reservkraftsstyrning.

Läs mer

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan