Inbyggt elverk PWR Power

Inbyggda reservkraftverk.

Våra inbyggda elverk är ljudisolerade, kompakta och inte minst väldigt säkra. Dessutom finns det ytterligare fördelar att ta hänsyn till. För det första går det att låsa alla dörrar och tillgängliga kanaler för att säkerställa att ingen obehörig kan skada elverket. För det andra skyddar den inbyggda designen effektivt mot dåligt väder. Dessutom erbjuder vi både små och stora inbyggda elverk. Du kan själv välja utrustningspaket och maxprestanda enligt dina behov.

Skydda dig mot kostsamma strömavbrott

Strömavbrott - reservkraft

Vi hjälper dig före, under och efter installation

Serviceavtal - reservkraft

Regelbundna kapacitetsprov och service ger dig kontroll!

Service - reservkraft

Egenskaper hos våra inbyggda reservkraftverk:

  • Varje elverk specialtillverkas efter dina önskemål
  • Effekt upp till 2000 kVA
  • Ljudisolerat och skyddat
  • Hög tillförlitlighet
  • Både för inom- och utomhusbruk
  • All utrustning anpassas efter din verksamhets behov
  • Inbyggda elverk kan fås ljudisolerade ända ner till 55 dBA

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer om detta elverk?

Kontakta oss

Är det här elverket något för dig?

Offertförfrågan

Produktblad.

Produktblad

Deutz

Produktblad

Iveco

Produktblad

Perkins 10-22 kVA

Produktblad

Perkins 30-1200 kVA

Produktblad

Volvo

Produktblad

John Deere

Utrustning inbyggt elverk.

Automatisk bränslepåfyllning.

Lämplig för elverk som går i flera dygn eller veckor. Vi monterar ett helautomatiskt bränslepåfyllningssystem som hämtar bränsle från en extern förrådsbränsletank när bränslenivån sjunker i den ordinarie tanken.

In- och utfasning.

Vi utrustar reservkraftverken med avbrottsfri återgång till nätdrift. Med in- och utfasningsutrustningen går det att avbrottsfritt provköra elverket med belastning.

Containrar

Vi bygger dieselgeneratorer i både ljudisolerade och icke ljudisolerade förrådscontainrar eller ISO-containrar.

Ljudisolerade elverk

Våra ljudisolerade elverk går att specialbeställa ända ner till 55dBA, vilket ligger mellan normal samtalston och kraftigt regn.

Dubbelmantlad bränsletank

Innebär att bränsletanken skyddas av ett extra skal. Vid eventuellt läckage samlas bränslet upp i den yttre tanken. Och vid eventuell kollision skyddas den inre tanken. I vissa fall kan detta vara ett miljökrav.

Omkopplare.

Används för att kunna mata ström från ett reservkraftverk. Omkopplaren bryter upp den ordinarie nätmatningen och kopplar över den till reservkraftsmatning. Vi bygger manuella omkopplare i form av tvåvägsbrytare eller helautomatiska omkopplare med förseglade kontaktorer eller motorstyrda effektbrytare.

Fjärrstart

Gör att du kan starta eller provköra ditt reservkraftverk hemifrån eller från mobilen. Fjärrstyrningen sker via kabel, nätverk eller trådlöst. Vi kan specialtillverka så att du kan se hur verket fungerar från vilken dator som helst.

Parallelldrift.

Vi tillverkar reservkraftverk som kommunicerar aktivt med andra reservelverk eller strömkällor för att kunna driva flera parallellt, finns även som kan fasas in och belastas mot elnätet.

Helautomatiska elverk

Med våra helautomatiska lösningar startas reservkraftverket helt automatiskt dygnet runt, oavsett var du befinner i världen. Verket ser till att du har ständig tillgång till strömförsörjning när elnätet ligger nere.

UPS-system

En driftsäker batteribackup som eliminerar blinkningar, transienter, spänningsfall och andra störningar som kan förekomma på elnätet. Används för att strömsäkra datorer och annan känslig elektronisk utrustning som kan ta skada av ett strömavbrott. Batterierna laddas med dieselström när elnätet ligger nere.