Inbyggt reservkraftverk PWR Power från Reservkraftsbyggarna

Inbyggda reservkraftverk.

Våra inbyggda elverk är ljudisolerade, kompakta och inte minst väldigt säkra. Dessutom finns det ytterligare fördelar att ta hänsyn till. För det första går det att låsa alla dörrar och tillgängliga kanaler för att säkerställa att ingen obehörig kan skada elverket. För det andra skyddar den inbyggda designen effektivt mot dåligt väder. Dessutom erbjuder vi både små och stora inbyggda elverk. Du kan själv välja utrustningspaket och maxprestanda enligt dina behov. Läs om caset till Stockholms Hamnar där vi levererade ett inbyggt reservkraftverk.

Skydda dig mot kostsamma strömavbrott

Ikon för strömavbrott hos Reservkraftsbyggarna

Vi hjälper dig före, under och efter installation

Ikon för serviceavtal hos Reservkraftsbyggarna

Regelbundna kapacitetsprov och service ger dig kontroll!

Service - reservkraft

Egenskaper hos våra inbyggda reservkraftverk:

  • Varje elverk specialtillverkas efter dina önskemål
  • Effekt upp till 2000 kVA
  • Ljudisolerat och skyddat
  • Hög tillförlitlighet
  • Både för inom- och utomhusbruk
  • All utrustning anpassas efter din verksamhets behov
  • Inbyggda elverk kan fås ljudisolerade ända ner till 55 dBA

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer om detta elverk?

Kontakta oss

Är det här elverket något för dig?

Offertförfrågan

Produktblad.

Produktblad

Deutz

Produktblad

Iveco

Produktblad

Perkins 10-22 kVA

Produktblad

Perkins 30-1200 kVA

Produktblad

Volvo

Produktblad

John Deere

Utrustning inbyggt elverk.

Automatisk bränslepåfyllning

Lämpligt för elverk som går i flera dygn eller veckor, erbjuder vi även montering av ett helautomatiskt bränslepåfyllningssystem. Detta system hämtar bränsle från en extern förrådsbränsletank när bränslenivån sjunker i den ordinarie tanken. På så sätt kan du vara trygg med att elverket kontinuerligt får tillgång till bränsle utan att du behöver övervaka och fylla på manuellt.

In- och utfasning

För att säkerställa smidig övergång till nätdrift utrustar vi våra reservkraftverk med avbrottsfri återgång. Genom användning av in- och utfasningsutrustning är det möjligt att provköra elverket med belastning utan att det uppstår några störningar i strömförsörjningen. På så sätt kan du testa och verifiera elverkets prestanda utan att riskera avbrott i elleveransen.

Containrar

Vi tillverkar dieselgeneratorer och erbjuder alternativet att bygga dem antingen i ljudisolerade förrådscontainrar eller icke ljudisolerade ISO-containrar. På så sätt kan vi anpassa generatorerna efter dina specifika behov och krav. Oavsett om du föredrar en tystare driftmiljö med minskad ljudnivå eller om du har andra prioriteringar, finns det en lämplig lösning för dig. Vi strävar efter att tillgodose olika användningsområden och ge dig flexibilitet i valet av din dieselgenerator.

Ljudisolerade elverk

Våra ljudisolerade elverk går att specialbeställa med en ljudnivå så låg som 55dBA, vilket ligger mellan normal samtalston och kraftigt regn. Detta innebär att våra elverk är extremt tysta under drift och ger minimala ljudstörningar i omgivningen. Med denna anpassningsbara ljudisolering kan du njuta av en bekväm arbetsmiljö eller en lugn och fridfull omgivning utan att störas av obehagliga ljud.

Dubbelmantlad bränsletank

Genom att använda ett extra skal får bränsletanken ett extra skydd. Detta extra skal har flera fördelar. För det första, om det skulle uppstå något läckage, samlas bränslet upp i den yttre tanken istället för att sprida sig. Detta minskar risken för förorening av mark och vattenmiljöer och kan vara i linje med eventuella miljökrav. För det andra, vid eventuell kollision fungerar det extra skalet som en skyddande barriär för den inre tanken och minskar risken för skador eller bränsleläckage, vilket ökar både säkerheten och miljöskyddet för elverket.

Omkopplare

För att mata ström från ett reservkraftverk används en omkopplare som aktivt bryter upp den ordinarie nätmatningen och kopplar över den till reservkraftsmatning. Vi erbjuder både manuella omkopplare i form av tvåvägsbrytare och helautomatiska omkopplare med förseglade kontaktorer eller motorstyrda effektbrytare för att passa olika behov och preferenser. Du kan alltid vara trygg med att våra lösningar är konstruerade för att erbjuda tillförlitlig strömförsörjning när det behövs, oavsett vilken du väljer.

Fjärrstart

Genom användning av fjärrstyrning kan du enkelt starta eller provköra ditt reservkraftverk även på distans. Denna praktiska funktion möjliggör fjärrstyrning från hemmet eller via mobilen. Fjärrstyrningen kan ske genom kabelanslutning, nätverksanslutning eller trådlöst. Vi erbjuder även specialtillverkade lösningar som ger dig möjlighet att övervaka och styra kraftverket från vilken dator som helst. Med dessa funktioner kan du enkelt hantera och övervaka ditt reservkraftverk på distans, vilket ger dig flexibilitet, bekvämlighet och ökad kontroll över din strömförsörjning.

Parallelldrift

Vi erbjuder tillverkning av reservkraftverk som aktivt kommunicerar med andra reservelverk eller strömkällor för att möjliggöra parallell drift av flera enheter. Detta gör det möjligt att samarbeta och samordna kraftverken för att uppnå en effektiv och pålitlig strömförsörjning. Dessutom finns det alternativ där reservkraftverket kan fasas in och belastas mot elnätet, vilket ger ytterligare flexibilitet och möjlighet att optimera strömförsörjningen efter behov och krav. Genom att utnyttja dessa avancerade funktioner kan du säkerställa en stabil och pålitlig kraftförsörjning även i situationer med högre krav och behov av flera enheter som arbetar tillsammans.

Helautomatiska elverk

Med våra helautomatiska lösningar kan reservkraftverket startas automatiskt, dygnet runt och oavsett din geografiska position. Detta innebär att du alltid har tillgång till en pålitlig strömförsörjning även när elnätet är ur funktion. Genom kontinuerlig övervakning och avkänning av avbrott i elnätet aktiveras reservkraftverket automatiskt för att säkerställa att du inte står utan ström. Oavsett var du befinner dig i världen kan du vara trygg med att vår helautomatiska lösning kommer att garantera en oavbruten tillförsel av el.

UPS-system

Vår batteribackup är en driftsäker lösning som effektivt eliminerar blinkningar, transienter, spänningsfall och andra störningar som kan uppstå på elnätet. Den är särskilt utformad för att strömsäkra och skydda datorer och annan känslig elektronisk utrustning som kan ta skada vid ett oväntat strömavbrott. Dessutom är batterierna i backupsystemet utrustade med möjligheten att laddas med dieselström när elnätet är ur funktion. Detta säkerställer en kontinuerlig och pålitlig strömförsörjning även under långa perioder av elavbrott.