Containerbyggt elverk från Reservkraftsbyggarna PWR Power

Containerbyggda elverk.

För att skapa utrymme och ge extra skydd åt ditt reservkraftverk, välj ett containerbyggt elverk. Våra vädertåliga containerbyggda elverk kan anpassas med ljud- och värmeisolering efter dina behov och önskemål vilket är perfekt för det tuffa vinterhalvåret. Dessutom erbjuder vi komplett ventilation och avgassystem med effekt från 8 till 1200 kVA. För att öka flexibiliteten kan containern också flyttas vid behov. Upptäck fördelarna med våra containerbyggda elverk och säkerställ en pålitlig reservkraft för din verksamhet.

 

Läs mer om Kährs som skaffade ett containerbyggt elverk från Reservkraftsbyggarna här.

Skydda dig mot kostsamma strömavbrott

Ikon för strömavbrott hos Reservkraftsbyggarna

Vi hjälper dig före, under och efter installation

Ikon för serviceavtal hos Reservkraftsbyggarna

Regelbundna kapacitetsprov och service ger dig kontroll!

Service - reservkraft

Egenskaper hos våra containerbyggda elverk:

  • Effekt från 8 till 1200 kVA.
  • Containerlängd från 3 till 12 meter.
  • Komplett med ventilation och avgassystem.
  • Vädertåliga och kan ljud-och värmeisoleras efter behov och önskemål. Kan även innehålla t ex: ställverk, bränsletank, belysning, extra uttag och annan utrustning.
  • Inbyggnad av bränsletankar och ställverk.
  • Belysning och nödvändiga uttag.
  • All utrustning anpassas efter din verksamhets behov.
  • Ljudisolering ner till 55 dBA.

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer om detta elverk?

Kontakta oss

Är det här elverket något för dig?

Offertförfrågan

Produktblad.

Produktblad

Deutz

Produktblad

Iveco

Produktblad

Perkins 12-22 kVA

Produktblad

Perkins 30-1200 kVA

Produktblad

Volvo

Produktblad

Yanmar

Utrustning Containerbyggt elverk.

Automatisk bränslepåfyllning.

Lämplig för elverk som går i flera dygn eller veckor. Vi monterar ett helautomatiskt bränslepåfyllningssystem som hämtar bränsle från en extern förrådsbränsletank när bränslenivån sjunker i den ordinarie tanken.

In- och utfasning.

Vi utrustar reservkraftverken med avbrottsfri återgång till nätdrift. Med in- och utfasningsutrustningen går det att avbrottsfritt provköra elverket med belastning.

Dubbelmantlad bränsletank.

Innebär att bränsletanken skyddas av ett extra skal. Vid eventuellt läckage samlas bränslet upp i den yttre tanken och vid eventuell kollision skyddas den inre tanken. I vissa fall kan detta vara ett miljökrav.

UPS-system.

En driftsäker batteribackup som eliminerar blinkningar, transienter, spänningsfall och andra störningar som kan förekomma på elnätet. Används för att strömsäkra datorer och annan känslig elektronisk utrustning som kan ta skada av ett strömavbrott. Batterierna laddas med dieselström när elnätet ligger nere.

Fjärrstart.

Gör att du kan starta eller provköra ditt reservkraftverk hemifrån eller från mobilen. Fjärrstyrningen sker via kabel, nätverk eller trådlöst. Vi kan specialtillverka så att du kan se hur verket fungerar från vilken dator som helst.

Omkopplare.

Används för att kunna mata ström från ett reservkraftverk. Omkopplaren bryter upp den ordinarie nätmatningen och kopplar över den till reservkraftsmatning. Vi bygger manuella omkopplare i form av tvåvägsbrytare eller helautomatiska omkopplare med förseglade kontaktorer eller motorstyrda effektbrytare.

Helautomatiska elverk.

Med våra helautomatiska lösningar startas reservkraftverket helt automatiskt dygnet runt, oavsett var du befinner dig i världen. Verket ser till att du har ständig tillgång till strömförsörjning när elnätet ligger nere.

Parallelldrift.

Vi tillverkar reservkraftverk som kommunicerar aktivt med andra reservelverk eller strömkällor för att kunna driva flera parallellt, finns även som kan fasas in och belastas mot elnätet.

Ljudisolerade elverk.

Våra ljudisolerade elverk går att specialbeställa ända ner till 55dBA, vilket ligger mellan normal samtalston och kraftigt regn.