Service elverk.

Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda långt efter att vi tillverkat och installerat elverket, därför ger Reservkraftsbyggarna alla sina kunder möjligheten att underhålla sina elverk med hjälp eller stöd av vårt kompetenta serviceteam. Det består bland annat av installatörer, motortekniker, ventilationstekniker, avgastekniker och elektriker. Deras mångåriga erfarenhet förebygger eventuella driftstopp och ser till att service och underhåll efterlevs på bästa möjliga sätt. Vi har även märkt att flera av våra kunder ser det som en trygghet att låta oss som tillverkat utrustningen även sköta om service delen, det tycker vi är klokt och kostnadseffektivt eftersom vi kan elverk in- och utantill. Därför kan vi garantera att du alltid är i trygga händer.

servicetekniker reservkraftsbyggarna pwr power

Serva elverk

Vi på Reservkraftsbyggarna är måna om att våra kunder ska vara nöjda långt efter att vi tillverkat och installerat elverket. Ingenting är viktigare för oss än att ditt elverk fungerar som det ska när strömavbrott inträffar. Precis som att vi bygger elverket efter dina önskemål, har vi även möjlighet att skräddarsy ett serviceavtal som passar dina behov och budget. Hur mycket underhåll som behövs bestämmer du själv.

två tekniker utför kapacitetsprov på ett reservkraftverk

Kapacitetsprov elverk

Vi har belastningsenheter för att kunna verifiera hur mycket ditt elverk kan belastas. Vi hyr även ut belastningsenheter för att du själv skall kunna kolla vilken kapacitet ditt elverk har. Hur vet jag att mitt elverk klarar den belastning som den är avsedd för? Genom att ansluta en steglöst inställbar belastningsbrygga kan vi kontrollera exakt hur stor last ditt elverk orkar driva. För att ett elverk skall må bra så bör det köras regelbundet med hög belastning, det kan vi fixa med våra.

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraft något för dig?

Offertförfrågan