OLIKA OMRÅDEN HAR OLIKA BEHOV!

Vi är din plan B

Våra reservkraftverk.

Vad är ett reservkraftverk?

Ett reservkraftverk är en oberoende strömförsörjning som producerar el. Du kan använda det som en huvudströmkälla, eller som en backup så att du har fortsatt elförsörjning även vid ett eventuellt strömavbrott.

 

Våra dieseldrivna elverk tillverkas och monteras efter din verksamhets unika behov och önskemål. Elverken byggs med stor precision och med praktiska funktioner som exempelvis lättåtkomlig dieselpåfyllning och tydliga instrument. Reservkraftverken har alltid pålitliga och miljögodkända motorer som John Deere, Scania, Volvo, Deutz, Iveco, Perkins, Kohler eller Yanmar.

Öppna elverk, inbyggda elverk, helautomatiska reservkraftverk eller mobila elverk, oavsett vad du söker har vi lösningen.

 

Genom åren har vi specialtillverkat reservkraftsanläggningar till kommuner, försäkringsbolag, räddningstjänsten, försvaret, Ikea och många fler. Vi levererar elverk man kan lita på i alla väder.

 

Vet du inte vad du behöver för typ av elverk?

Våra kunniga experter hjälper dig genom hela processen, före, under och efter installation. Tillsammans hittar vi den reservkraft som är bäst för din verksamhet.

Kontakta oss

Fördelar med vår reservkraft

  • Canopin är byggd av 2 mm stålplåt som grundlackeras med dubbla rostskyddande lager och dubbla lager slitstark pulverlack.
  • Bränsletanken är inbyggd i balkramen och byggs av 3-4 mm stålplåt.
  • Alla dörrar är försedda med lås i rostfritt inox stål.
  • Alla våra dieselgeneratorer testas protokollförs och CE-certifieras.
  • Alla dieselelverk byggs enbart med fabriksnya komponenter.
  • Vi använder endast komponenter med den senaste tekniken från marknadsledande tillverkare.
  • Vi är flexibla och kan bygga våra elverk efter speciella önskemål med t.ex. udda dimensioner eller särskilda tillbehör och/eller krav.

Våra dieselelverk.

Stationärt reservkraftverk

Stationära reservkraftverk

Vi bygger stationära elverk både för kontinuerlig strömförsörjning och som helautomatiska reservkraftverk. Vi anpassar alla dieselelverk efter dina behov.

Stationära reservkraftverk
Mobila elverk pwr power används ofta av rörliga yrkesgrupper.

Mobila elverk

Är du ute efter mobila elverk på hjul för dragkrok, med gaffeltag eller lyftanordning för truck eller lyftkran? Vi har flera olika lösningar.

Mobila elverk
Inbyggt elverk PWR Power

Inbyggda reservkraftverk

Är du ute efter ett elverk som skall gå tyst, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är elverk med dieselgeneratorn inbyggd i en kanopi den optimala lösningen för dig.

Inbyggda reservkraftverk
Containerbyggt elverk reservkraftsbyggarna pwr power

Containerbyggda elverk

Vill du ha elverket utomhus? Containern utgör ett komplett väderskyddat säkerhetsutrymme där du kan röra dig fritt vid t.ex. service eller underhåll.

Containerbyggda elverk
Reservkraftstation sm 200

Reservkraftsstationer

En reservkraftsstation kan vara allt från ett till flera dieselgeneratorer sammankopplade, för att kunna driva en anläggning.

Reservkraftsstationer
Traktordrivna elverk

Traktordrivet elverk

Vill du driva elverket med din traktor? Vi har lagt mycket krut på att få våra traktordrivna elverk så kundanpassade som möjligt.

Traktordrivet elverk

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan