reservkraftverk

Våra dieseldrivna reservkraftverk

Våra dieseldrivna elverk tillverkas och monteras enligt ISO 9001 och ISO 14001 i vår fabrik i Italien, där bygger vi ditt elverk efter din verksamhets unika behov och önskemål.

Elverken byggs med stor precision och med praktiska funktioner som exempelvis lättåtkomlig dieselpåfyllning och tydliga instrument. Reservkraftverken har alltid pålitliga och miljögodkända motorer som John Deere, Volvo, Deutz, Iveco, Perkins eller Yanmar.

Dieseldrivna elverk, inbyggda elverk, helautomatiska reservkraftsverk eller mobila elverk, oavsett vad du söker har vi lösningen. Genom åren har vi specialtillverkat reservkraftsanläggningar till kommuner, försäkringsbolag, räddningstjänsten, försvaret, Ikea och många fler. Vi levererar elverk man kan lita på i alla väder.

Vet du inte vad du behöver för typ av elverk?

Våra kunniga experter hjälper dig genom hela processen. Före, under & efter installation. Kontakta oss!

Fördelar med våra elverk

  • Canopin är byggd av 2 mm stålplåt som grundlackeras med dubbla rostskyddande lager och dubbla lager slitstark pulverlack.
  • Bränsletanken är inbyggd i balkramen och byggs av 3-4 mm stålplåt.
  • Alla dörrar är försedda med lås i rostfritt inox stål.
  • Alla våra elverk testas protokollförs och CE-certifieras.
  • Alla elverk byggs enbart med fabriksnya komponenter.
  • Vi använder endast komponenter med den senaste tekniken från marknadsledande tillverkare.
  • Vi är flexibla och kan bygga våra elverk efter speciella önskemål med t.ex. udda dimensioner eller särskilda tillbehör och/eller krav.
Stationärt elverk

Stationära reservkraftverk

Vi bygger stationära elverk både för kontinuerlig strömförsörjning och som helautomatiska reservkraftverk. Vi anpassar alla elverk efter dina behov.

Mobila elkraftverk

Mobila elverk

Är du ute efter mobila elverk på hjul för dragkrok, med gaffeltag eller lyftanordning för truck eller lyftkran? Vi har flera olika lösningar.

inbyggda elverk

Inbyggda reservkraftverk

Är du ute efter ett elverk som skall gå tyst, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är elverk inbyggda i en kanopi den optimala lösningen för dig.

containerbyggda elverk blå

Containerbyggda elverk

Vill du ha elverket utomhus? Containern utgör ett komplett väderskyddat säkerhetsutrymme där du kan röra dig fritt vid t.ex. service eller underhåll.

Reservkraftsstationer

Reservkraftsstationer

En reservkraftsstation kan vara allt från ett till flera reservelverk sammankopplade, för att kunna driva en anläggning.

Traktordrivna elverk

Traktordrivet elverk

Vill du driva elverket med din traktor? Vi har lagt mycket krut på att få våra traktordrivna elverk så kundanpassade som möjligt.