reservkraftverk

Våra olika varianter av Reservkraftverk

På Reservkraftbyggarna levererar vi elverk med marknadens mest kända och pålitliga motorer. Elverken anpassar vi naturligtvis efter just dina unika behov.

Vi levererar våra elverk med marknadens mest kända motorer som John Deere, Volvo, Deutz, Iveco, Perkins och Yanmar. Samtliga motorer är miljögodkända och våra elverk byggs med stor precision och många praktiska funktioner som bland annat lättåtkomlig dieselpåfyllning och tydliga instrument.

Våra elverk tillverkas och monteras enligt ISO 9001 och ISO 14001 i vår fabrik i Italien, där vi anpassar ditt elverk efter din verksamhets unika behov. I och med vår gemensamma projektering gör vi nödvändiga anpassningar och justerar elverket efter dina önskemål.

Fördelar med våra elverk

  • Canopin är byggd av 2 mm stålplåt som grundlackeras med dubbla rostskyddande lager och dubbla lager slitstark pulverlack.
  • Bränsletanken är inbyggd i balkramen och byggs av 3-4 mm stålplåt.
  • Alla dörrar är försedda med lås i rostfritt inox stål.
  • Alla våra elverk testas protokollförs och CE-certifieras.
  • Alla elverk byggs enbart med fabriksnya komponenter.
  • Vi använder endast komponenter med den senaste tekniken från marknadsledande tillverkare.
  • Vi är flexibla och kan bygga våra elverk efter speciella önskemål med t.ex. udda dimensioner eller särskilda tillbehör och/eller krav.
Stationärt elverk

Stationära reservkraftverk

Vi bygger stationära elverk både för kontinuerlig strömförsörjning och som helautomatiska reservkraftverk. Vi anpassar alla elverk efter dina behov.

Mobila elkraftverk

Mobila elverk

Är du ute efter mobila elverk på hjul för dragkrok, med gaffeltag eller lyftanordning för truck eller lyftkran? Vi har flera olika lösningar.

inbyggda elverk

Inbyggda reservkraftverk

Är du ute efter ett elverk som skall gå tyst, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är elverk inbyggda i en kanopi den optimala lösningen för dig.

Kardanaxeldrivna elverk

Kardanaxeldrivan elverk

Vill du bygga in ett elverk i en bil eller lastbil? Då är Kardanaxeldrivna elverk perfekt för dig. Denna lösning sparar enormt mycket utrymme och har låg vikt

containerbyggda elverk blå

Containerbyggda elverk

Vill du ha elverket utomhus? Containern utgör ett komplett väderskyddat säkerhetsutrymme där du kan röra dig fritt vid t.ex. service eller underhåll.

Reservkraftsstationer

Reservkraftsstationer

En reservkraftsstation kan vara allt från ett till flera reservelverk sammankopplade, för att kunna driva en anläggning.

små dieseldrivna elverk

Små dieseldrivna elverk

Är du ute efter ett mindre elverk? Våra dieseldrivna elverk funkar perfekt som nödströmsaggregat till sommarstugan eller till en vatten/cirkulationspump

Traktordrivna elverk

Traktordrivet elverk

Vill du driva elverket med din traktor? Vi har lagt mycket krut på att få våra traktordrivna elverk så kundanpassade som möjligt.

Hydrauldrivna elverk

Hydrauldrivna elverk

Har du redan har en hydraulpump med extra kapacitet? Då kan det vara ett intressant med ett hydrauldrivet elverk.