OLIKA OMRÅDEN HAR OLIKA BEHOV!

Vi genererar trygghet

Våra reservkraftverk.

Upptäck fördelarna med PWR Reservkraftbyggarnas pålitliga lösningar!

Skräddarsydda lösningar för dina behov

På PWR Reservkraftbyggarna tillverkar och monterar vi dieseldrivna elverk som skräddarsys efter ditt företags specifika behov och önskemål. Våra elverk byggs med precision och inkluderar praktiska funktioner som enkel åtkomst för dieselpåfyllning och tydliga instrument för en smidig användning. Vi använder alltid pålitliga och miljögodkända motorer från välrenommerade varumärken som John Deere, Scania, Volvo, Deutz, Iveco, Perkins, Kohler eller Yanmar.

 

Rätt val av reservkraftverk

Oavsett om du behöver öppna elverk, inbyggda elverk, helautomatiska reservkraftverk eller mobila elverk har vi den perfekta lösningen för dig. Dessutom har vi en bred erfarenhet av att specialtillverka reservkraftsanläggningar till olika kunder, bland annat kommuner, försäkringsbolag, räddningstjänsten, försvaret, Ikea och många fler. Hos oss får du elverk du kan lita på oavsett väderförhållanden. Ta kontroll över din elförsörjning med PWR Reservkraftsbyggarna och säkerställ att du aldrig hamnar i mörker igen!

 

 

Vilket reservkraftverk ska jag välja?

Känner du dig osäker på vilken typ av elverk som passar bäst för din verksamhet? Inga problem! Vårt dedikerade team av kunniga experter finns här för att hjälpa dig genom hela processen. Vi är med dig från början till slut, före, under och efter installationen. Vår målsättning är att hitta den optimala reservkraftslösningen som passar just din verksamhet.

 

Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda rekommendationer. Med vår expertis och erfarenhet kan vi guida dig rätt och säkerställa att du får den reservkraftsanläggning som bäst passar dina specifika krav.

 

Lita på vårt team av experter för att ta hand om alla detaljer och ge dig den bästa lösningen för din elförsörjning. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig hitta rätt reservkraftverk för din verksamhet.

Kontakta oss

Avancerad teknik och skräddarsydda lösningar

Expertis och erfarenhet

Vi är stolta över att vara passionerade och intresserade av våra elverk, och det genomsyrar allt vi gör. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda dig högkvalitativa reservkraftverk för alla verksamheter och hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov. 

  

Som din samarbetspartner tar vi hand om dig före, under och efter köpet. Vi finns här för att svara på dina frågor, ge råd och stödja dig genom hela processen. Du kan känna dig trygg i att vi verkligen bryr oss om din reservkraftsanläggning och att vi gör allt vi kan för att säkerställa dess pålitlighet och effektivitet. 

  

Oavbruten elförsörjning

Få tillförlitlig och kontinuerlig elförsörjning med våra reservkraftverk. Vi erbjuder robust konstruktion, avancerad teknik och skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov och säkerställa driftsäkerhet.

  • Canopin är byggd av 2 mm stålplåt som grundlackeras med dubbla rostskyddande lager och dubbla lager slitstark pulverlack.
  • Bränsletanken är inbyggd i balkramen och byggs av 3-4 mm stålplåt.
  • Samtliga dörrar är försedda med lås i rostfritt inox stål.
  • Alla våra dieselgeneratorer testas protokollförs och CE-certifieras.
  • Alla dieselelverk byggs enbart med fabriksnya komponenter.
  • Vi använder endast komponenter med den senaste tekniken från marknadsledande tillverkare.
  • Vi är flexibla och kan bygga våra elverk efter speciella önskemål med t.ex. udda dimensioner eller särskilda tillbehör och/eller krav.

Våra dieselelverk.

Stationärt reservkraftverk från Reservkraftsbyggarna

Stationära reservkraftverk

Vi bygger stationära elverk både för kontinuerlig strömförsörjning och som helautomatiska reservkraftverk. Vi anpassar alla dieselelverk efter dina behov.

Stationära reservkraftverk
Mobilt elverk från PWR Power Reservkraftsbyggarna som ofta används av rörliga yrkesgrupper.

Mobila elverk

Är du ute efter mobila elverk på hjul för dragkrok, med gaffeltag eller lyftanordning för truck eller lyftkran? Vi har flera olika lösningar.

Mobila elverk
Inbyggt reservkraftverk PWR Power från Reservkraftsbyggarna

Inbyggda reservkraftverk

Är du ute efter ett elverk som skall gå tyst, vara åtkomst- eller väderskyddat utomhus? Då är elverk med dieselgeneratorn inbyggd i en kanopi den optimala lösningen för dig.

Inbyggda reservkraftverk
Containerbyggt elverk från Reservkraftsbyggarna PWR Power

Containerbyggda elverk

Vill du ha elverket utomhus? Containern utgör ett komplett väderskyddat säkerhetsutrymme där du kan röra dig fritt vid t.ex. service eller underhåll.

Containerbyggda elverk
Reservkraftstation sm 200

Reservkraftsstationer

En reservkraftsstation kan vara allt från ett till flera dieselgeneratorer sammankopplade, för att kunna driva en anläggning.

Reservkraftsstationer
Traktordrivna elverk

Traktordrivet elverk

Vill du driva elverket med din traktor? Vi har lagt mycket krut på att få våra traktordrivna elverk så kundanpassade som möjligt.

Traktordrivet elverk

Har du råd att inte investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Är reservkraftverk något för dig?

Offertförfrågan