VÅRA ELVERK BYGGS MED KUNDEN I FOKUS

Vi är din plan B

Reservkraftverk till alla men speciellt framtaget för dig.

I en värld full av fyrkantiga standardlösningar tycker vi att det är uppfriskande att kunna erbjuda våra kunder specialtillverkade reservkraftslösningar som alltid lönar sig i långa loppet. Våra reservelverk är omtalade för sin höga driftskvalitet och kommer med motorer och generatorer från kända kvalitetsmärken som Volvo, Scania och Perkins m.fl.

 

Genom vår specialtillverkning kan vi anpassa storlek, kapacitet och utrustningsnivå på ditt reservelverk efter nuvarande och framtida behov. Krav som standardelverk sällan klarar. Varje elverk tillverkas och monteras för hand i vår fabrik i Italien, som är en av Europas modernaste fabriker för reservkraftstillverkning. Vår flexibilitet och de korta leveranstiderna borgar för en mycket konkurrenskraftig prislapp. Projektering, service, modifieringar och kompletteringar sköter servicekontoret i Smålandsstenar.

SVT, Onsala rymdobervatorium, och din lokala jordbrukare har något gemensamt!

Genom åren har vi hjälpt allt från små webbhotell till rikstäckande försäkringsbolag med smarta reservkraftslösningar som ser till att verksamheten kan fortsätta även om strömmen går. Varje lösning är unikt utformad efter kundens verksamhet. Därför kan en reservkraftsanläggning bestå av en eller flera enheter av både diesel och batteribaserad reservkraft. Möjligheterna är i praktiken oändliga. Kontakta oss idag så tar vi fram ett komplett förslag som tryggar din verksamhet.

I teknikutvecklingens frontlinje

Önskemålen må skifta mellan olika företag, men vi har förmågan att täcka alla behov på reservkraftsfronten. Reservkraftsbyggarna lägger stor vikt på att ligga i framkant av teknikutvecklingen inom branschen. Därför säljer vi allt från manuella verk, som du startar med nyckel, till digitala reservkraftverk som du kan koppla upp mot Internet. Väl uppkopplad kan du styra aktiviteter med din stationära eller bärbara dator, oavsett var reservkraftverket står. Vill du bli larmad när reservelverket går igång eller stannar? Då kan vi se till att din personsökare eller mobiltelefon fungerar som larmcentral. Oavsett behov så har vi lösningen du söker.

Våra verksamhetsområden.

reservkraft för vatten- och avloppsstationer

Vatten- och avloppsstationer

Vi bygger våra helautomatiska reservkraftverk av komponenter som är beprövade och har absolut högsta kvalitet. Här passar: öppna elverk, inbyggda, containerbyggda, specialhus och mobila elverk.

Läs mer
reservkraft för sjukhus och ålderdomshem

Sjukhus och Ålderdomshem

Vi vet hur viktig strömförsörjningen är för dig som arbetar med människor. Ibland kan det gälla liv, men det gäller alltid individens välbefinnande. Här passar: öppna elverk, mobila, containerbyggda och specialelverk.

Läs mer
reservkraft för medicin- och livsmedelsbranschen

Medicin och Livsmedel

Vi anpassar elverk för att kunna driva både renrum, kylrum och frysrum så att både hygien och kontroll kan upprätthållas även när det blir strömavbrott. Här passar: öppna, inbyggda, containerbyggda och specialelverk.

Läs mer
reservkraft för lantbruk, jordbruk och gårdar

Lantbruk och gårdar

Vi bygger både traktordrivna mobila elverk och dieseldrivna stationära elverk. Det ger dig tillgång till ström för att kunna sköta både egendom och livdjursbestånd. Här passar: öppna, inbyggda, containerbyggda och mobila elverk.

Läs mer
Elverk till IT- och datorhallar.

IT och datorhallar

Vi bygger helautomatiska reservkraftsanlägningar med sinnrika övervakningsbara styrsystem. Med UPS:er och luftkylare ger det dig en trygghet med oändlig back-up-tid. Här passar: öppna, inbyggda, containerbyggda och specialtillverkade elverk.

Läs mer
Elverk till gruv- och mineralindustrin.

Grustag och Gruvor

Vi bygger elverk med kända motorer och generatorer, med genomtänkta små detaljlösningar som förenklar för dig som är verksam inom mineralbranchen. Här passar: inbyggda, mobila och containerbyggda elverk.

Läs mer

Har du inte råd att investera?

Kostnadsberäknaren

Vill du veta mer om detta elverk?

Kontakta oss

Är reservkraftverk nått för dig?

Offertförfrågan